Την ώρα που «κόβουν» αφορολόγητο και συντάξεις - Στα 7,1 εκατ. ευρώ οι αμοιβές των συμβούλων του Τσακαλώτου!






Μεταξύ των οποίων ο χρηματοοικονομικός όμιλος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothchild όσο και οι σύμβουλοι του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Κιμ (γνωστός από την θητεία του στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη) και Πίτερ Λεγκλέρ


Μπορεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να... εμφανίζεται αρκούντως πρόθυμος να συμφωνήσει με τους επικεφαλής των θεσμών για την επιβολή επιπλέον μέτρα λιτότητας στον μέσο Έλληνα πολίτη, ωστόσο, την ίδια ώρα, το υπουργείο Οικονομικών είναι κάτι παραπάνω από γενναιόδωρο στα ποσά τα οποία εγκρίνει, προκειμένου να πληρωθούν οι σύμβουλοι του κ. Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση, την οποία επικαλείται το newmoney.gr, οι συμβουλευτικές εταιρείες και οι επονομαζόμενοι ως «ειδικοί εμπειρογνώμονες», τους οποίους απασχολεί το υπουργείο Οικονομικών, θα λάβουν συνολικά το ποσό των 7,1 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ των συμβούλων του κ. Τσακαλώτου, περιλαμβάνονται τόσο ο χρηματοοικονομικός όμιλος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothchild όσο και οι σύμβουλοι του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Κιμ (έγινε γνωστός σε όλους ως σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη) και Πίτερ Λεγκλέρ!


Διαβάστε εδώ την απόφαση



ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Την ώρα που «κόβουν» αφορολόγητο και συντάξεις - Στα 7,1 εκατ. ευρώ οι αμοιβές των συμβούλων του Τσακαλώτου! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/71.html#ixzz4fXqgxuY5

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια